BuitenGewoon

Bent u op zoek naar een vakantie waarin u elke dag zelf kunt kiezen of u actief wilt zijn, lekker wilt relaxen of van de natuur wilt genieten dan bent u in ons vakantiehuis op de goede plek. Het ruime en gezellige vakantiehuis BuitenGewoon staat op een natuurpark, vlakbij Westerbork in Drenthe. Hier kun je de stilte nog horen, er zijn geen faciliteiten op het park. Het huis is geschikt voor 4 personen plus baby. Het vakantiehuis is nieuw, bouwjaar 2018. De woning is volledig geïsoleerd, waardoor het leefklimaat in de woning aangenaam is.

Alles is gelijkvloers en overal is centrale verwarming aanwezig. De woonkamer is licht en ruim en voorzien van een grote glazen schuifpui met een prachtig uitzicht op bos en hei. In de open keuken is alles aanwezig wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd klaar te maken, inclusief vaatwasser. 

De badkamer is ruim, met dubbele wastafel, inloop/regendouche en whirlpool. 

Er zijn 3 slaapkamers: één 2-persoonskamer met een 2-persoonsbed met electrische verstelbare bodems en twee 1-persoonskamers met elk een boxspringbed en één uitschuifbaar bedhekje zodat uw peuter/kleuter niet uit bed valt. Ook is er een campingbedje voor baby's en peuters. Het huis is ook geschikt voor 2 stellen. In de grootste 1-persoonskamer kunnen eventueel 2 éénpersoonsbedden staan. Voor alle ramen is een hor bevestigd om de insecten buiten te houden. Het ruime terras/tuin ligt op het zuiden en biedt veel privacy. Vanaf het terras loop je zo het bos in en de heide met zandverstuivingen op.

Naast de woning staat een schuurtje waar u uw fiets(en) in kunt zetten. 

De woning heeft een oppervlakte van 93 m². Het perceel is 400 m² groot.

Duurzaamheid

 Indeling:

Vanaf de oprit, waar voldoende ruimte is om eventueel 2 auto's neer te zetten, komt u bij de voordeur. Het eerste raam links is een slaapkamerraam. Naast de voordeur rechts zit de badkamer.In het schuurtje vind u de ligstoelen en tuinstoelen. Ook is er voldoende ruimte voor uw fietsen.

Ons vakantiehuis is omgeven door bomen en struiken. Rondom de woningen op het park zijn singels aangelegd zodat iedereen kan genieten van voldoende privacy. Het terras ligt op het zuiden zodat je al vroeg in het voorjaar buiten in het zonnetje kunt zitten tot laat in de herfst. In het winterseizoen heb je vanuit de woonkamer vrij uitzicht het bos in en de hei op. 

De woonkamer is ruim en licht door het dakraam en de grote schuifpui van 4 meter breed. Voor het dakraam zit een rolgordijn om, als het nodig is, de zon buiten te houden. Buiten boven de schuifpui zit een zonnescherm. De schuifpui maakt, dat ook al zit je knus binnen, je toch het het gevoel hebt dat je een beetje buiten bent. Heerlijk toch? :) 

Zo kijk je vanuit de keuken de woonkamer in. Door de open keuken kun je tijdens het koken contact houden met je huisgenoten. Wel zo gezellig. 

De open keuken is volledig ingericht met magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak enzv. Via het raam heb je uitzicht op het grasveld waar kinderen heerlijk kunnen spelen. In de zomer, als het blad aan de bomen is, wordt het uitzicht beperkt maar de vogels maken dan dankbaar gebruik van de struiken in de singel en zingen dan hun mooiste lied.

Voor het raam bij de eettafel heb ik een glas in lood raam gemaakt. De lampen boven de eettafel heeft Nanne vastgemaakt aan een steigerbuis. In combinatie met de sfeerverlichting aan de muur hebben we een gezellig plekje gecreëerd om te tafelen, een spelletje te doen of waar je gewoon even lekker kunt bijkletsen.

Dit is de kleinste 1-persoonskamer met een kledingkast. De ramen in de slaapkamers zijn draai-kiepramen en voor alle ramen zit een vaste hor aan de buitenkant. Je kunt het raam tijdens het slapen dus gewoon open laten staan zonder dat de muggen je wakker houden.

Deze 1 persoons-slaapkamer met kledingkast is ruimer. Naast dit bed kan een campingbedje staan voor je baby of peuter. Deze slaapkamer ligt het verst weg bij de woonkamer. Iedereen kan hier in alle rust slapen. In alle slaapkamers ligt laminaat op de vloer.

De grote 2 persoonskamer heeft een bed met aparte matrassen en dekbedden en is voorzien van elektrische verstelbare bed bodems. Het is een heerlijke ruime slaapkamer. De stilte rondom de vakantiewoning zorgt dat je heerlijk rustig kunt slapen.

In de badkamer kun je heerlijk relaxen. Onder de regendouche s'morgens rustig wakker worden of lekker bijkomen na een actieve dag. 

Aan de andere kant van de dubbele wastafel staat een whirlpool. Heel fijn om je kinderen s'avonds nog even in te laten spelen zodat ze lekker fris en ontspannen kunnen gaan slapen. Maar ook volwassenen kunnen in de whirlpool heerlijk genieten van een Spa-uurtje :) 

Modern toilet met wastafel. Toiletpapier is altijd ruim voldoende aanwezig in onze vakantiewoning. In het toilet lopen de verwarmingsbuizen onder de tegels door waardoor je hier s'nachts in de winter je voeten lekker warm kunt houden.

Vanuit het Reijntjesbos is ons vakantiehuis nog net te zien. 

Zo herkent u ons huisje als u aan komt rijden. Het gras is een gedeelte van het speelveld.

Het uitzicht vanuit uw luie stoel in de woonkamer.

Ook in de winter bent u welkom in ons huisje om te genieten van een heerlijke vakantie of een kleine break-out.